Mensen in de gemeente

Berend Jan

Berend Jan (kleiner).jpg

Berend Jan is de jongste telg in onze gemeente. Hij is de zoon van Arthur en Geertje Broekman. Berend Jan is op 15 juni 2021 om 14.19 uur geboren. Op het geboortekaartje staat “Uw ogen zagen mijn vormeloos begin. Ik loof u voor het ontzaglijke wonder van mijn bestaan’’ (Psalm 139)


 

Bert en Riky Sloots

Bert en Riky (klein).jpg

Bert en Riky Sloots wonen aan de Leemkoele. Riky werkt bij de gemeente Hardenberg op de afdeling burgerzaken. Bert werkte vroeger ook bij de gemeente, maar kan dit niet meer in verband met een chronische ziekte. Hij heeft altijd pijn. Gelukkig zijn er dingen waarvan Bert kan genieten zoals muziek luisteren, met de hond spelen en wandelen en gedichten maken. Hij schrijft onder de naam EvEp =  Even epibreren. Hiernaast een persoonlijk werk van zijn hand.


 

Jenet Ramaker

Jenet Ramaker (kleiner).jpg

Jenet Ramaker (26 jaar) is opgegroeid in Engeland (Ane) en woont nu in Notter bij Wierden. Haar vriend werkt daar op de veehouderij van zijn ouders. Boerendochter Jenet helpt af en toe mee en dat doet ze met plezier. Daarnaast heeft ze een vaste baan bij een agrarisch administratiekantoor. Haar opleiding heeft ze gevolgd op de Aeres Hogeschool in Dronten. Nu doet ze aanvullende studies op het gebied van boekhouden. Jenet is nog steeds lid van de Protestantse Gemeente Gramsbergen en bezoekt geregeld de kerkdiensten in de Boomhofkerk en de E-meeting in De Vlaswiek. Ze houdt van opwekkingsliederen en meer up-tempo kerkmuziek. Daarom ook is ze lid van de commissie Sing & Swingdiensten, die drie keer per jaar een ochtendviering verzorgt.


 

Fam. Reinders

Fam. Reinders (week 49) Kleiner.jpg

Dit zijn Gerwin en Gertia Reinders met hun kinderen (v.l.n.r.) Noran, Jinke en Jora.
Gertia heeft een borduurservice aan huis en Gerwin runt samen met zijn vader een boerderij.

Johan Mulder

Johan Mulder.jpg

Johan Mulder is een van de stille sterke krachten in de gemeente. Als het over beeldschermen, geluidstechniek en internet gaat, dan weet Johan raad. Johan staat niet graag op de voorgrond. Maar hij wordt wél gezien.


 

Kop 3

 

 

Gedicht Bert Sloots (klein).jpg

 

Geke Drenth-Smit

Geke Smit (kleiner).jpg

Geke Drenth-Smit is 62 jaar en woont aan de Hoge Esch. Ze heeft 
jarenlang in de thuiszorg gewerkt. Daar is ze sinds kort mee gestopt. 
Als nagelstyliste helpt ze haar dochter die schoonheidsspecialiste is. 
In onze gemeente is Geke wijkhoofd. Dat betekent dat ze als ouderling in 
de kerkenraad zit en het pastoraat in de wijk Buitengebied Oost 
coördineert. De foto is gemaakt op het wijkhoofdenoverleg.


 

Bert Nijeboer

Bert Nijeboer (kleiner).jpg

Bert Nijeboer is één van de vele vrijwilligers die zich inzetten voor de gemeente. Zijn taak is het maken van beamerpresentaties en de verdere verzorging van beeld en geluid in de kerkdienst. Via www.kerkomroep.nl kunnen ook mensen buiten het gebouw meedoen aan de viering. Bert Nijeboer is van beroep technisch onderwijsassistent op het Vechtdal College.


 

Isa Kelder

Isa slapend Kleiner.jpg

Dit is Isa Kelder, dochter van Liset en Arjan Kelder en zusje van Lars. Ze is geboren op 26 juni 2019. Vader Arjan heeft een melkveehouderij en een zorgboerderij. Moeder Liset is ook buitenshuis aan het werk als wijkverpleegkundige. Isa wordt in de kerkdienst van zondag 15 december gedoopt.