Mensen in de gemeente

Jenet Ramaker

Jenet Ramaker (kleiner).jpg

Jenet Ramaker (26 jaar) is opgegroeid in Engeland (Ane) en woont nu in Notter bij Wierden. Haar vriend werkt daar op de veehouderij van zijn ouders. Boerendochter Jenet helpt af en toe mee en dat doet ze met plezier. Daarnaast heeft ze een vaste baan bij een agrarisch administratiekantoor. Haar opleiding heeft ze gevolgd op de Aeres Hogeschool in Dronten. Nu doet ze aanvullende studies op het gebied van boekhouden. Jenet is nog steeds lid van de Protestantse Gemeente Gramsbergen en bezoekt geregeld de kerkdiensten in de Boomhofkerk en de E-meeting in De Vlaswiek. Ze houdt van opwekkingsliederen en meer up-tempo kerkmuziek. Daarom ook is ze lid van de commissie Sing & Swingdiensten, die drie keer per jaar een ochtendviering verzorgt.


 

Fam. Reinders

Fam. Reinders (week 49) Kleiner.jpg

Dit zijn Gerwin en Gertia Reinders met hun kinderen (v.l.n.r.) Noran, Jinke en Jora.
Gertia heeft een borduurservice aan huis en Gerwin runt samen met zijn vader een boerderij.

Geke Drenth-Smit

Geke Smit (kleiner).jpg

Geke Drenth-Smit is 62 jaar en woont aan de Hoge Esch. Ze heeft 
jarenlang in de thuiszorg gewerkt. Daar is ze sinds kort mee gestopt. 
Als nagelstyliste helpt ze haar dochter die schoonheidsspecialiste is. 
In onze gemeente is Geke wijkhoofd. Dat betekent dat ze als ouderling in 
de kerkenraad zit en het pastoraat in de wijk Buitengebied Oost 
coördineert. De foto is gemaakt op het wijkhoofdenoverleg.


 

Bert Nijeboer

Bert Nijeboer (kleiner).jpg

Bert Nijeboer is één van de vele vrijwilligers die zich inzetten voor de gemeente. Zijn taak is het maken van beamerpresentaties en de verdere verzorging van beeld en geluid in de kerkdienst. Via www.kerkomroep.nl kunnen ook mensen buiten het gebouw meedoen aan de viering. Bert Nijeboer is van beroep technisch onderwijsassistent op het Vechtdal College.


 

Isa Kelder

Isa slapend Kleiner.jpg

Dit is Isa Kelder, dochter van Liset en Arjan Kelder en zusje van Lars. Ze is geboren op 26 juni 2019. Vader Arjan heeft een melkveehouderij en een zorgboerderij. Moeder Liset is ook buitenshuis aan het werk als wijkverpleegkundige. Isa wordt in de kerkdienst van zondag 15 december gedoopt.