Eerstvolgende diensten

 

Regels kerkdiensten i.v.m. corona

Tot de coronamaatregelen versoepeld worden, mogen er geen mensen meer naar de kerk komen om de diensten bij te wonen. Deze zijn wel altijd te volgen via de kerkomroep.


Problemen met de kerkomroep?


Geregeld komt ons ter ore dat niet iedereen alles van de dienst kan zien en horen. Men ontvangt bijvoorbeeld wel geluid, maar geen beeld. Daarom de volgende tips. Kijk de dienst later dan 10.00 uur. Dan is het minder druk op het internet waardoor er minder storingen zijn. U kunt de dienst ook, als hij al voorbij is, op uw eigen computer downloaden en vervolgens bekijken. Ook dan zijn er minder storingen.


 

Collecte

Geven via de collectezak is nu weer mogelijk voor bezoekers. Wilt u op een andere manier iets geven, dan kan dit digitaal via de Givt app. U kunt deze installeren op uw smartphone vanuit Google Play of de App store. Klik hier voor een beknopte handleiding en hier voor meer informatie over Givt.


 

Zondag 20 juni

Ochtenddienst

Boomhofkerk
Aanvang: 9:30 uur
Voorganger: Ds. H. Boersma
Organist: Gerrit Lennips

Inhoud
 

 


 

Collecte: Griekenland - Opvang voor gestrande vluchtelingen

Nog elke dag zijn er miljoenen mensen over de hele wereld op de vlucht, op zoek naar veiligheid en een betere toekomst. Mensen uit Syrië, Afghanistan en Iran komen via Turkije terecht in Griekse vluchtelingenkampen. Ze verblijven in gammele tenten, en er is gebrek aan schoon drinkwater, medicijnen en sanitaire voorzieningen. Hen wacht een moeilijke en onzekere tijd, vanwege lange procedures. Kerk in Actie gelooft dat vluchtelingen recht hebben op een beter leven. We helpen hen met voedsel, gezondheidszorg en onderwijs en proberen hen op een betere plek te krijgen. Met uw bijdrage steunt u het werk van Kerk in Actie voor opvang van gestrande vluchtelingen, en andere noodhulpprojecten wereldwijd. Geef aan de collecte of maak een bijdrage over op NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie  o.v.v. collecte Griekenland. Meer informatie op de website van Kerk in Actie.

 


 

Avonddienst

Boomhofkerk
Aanvang: 19:00 uur
Voorganger: Ds. H. Boersma
Organist: Gerrit Lennips

Inhoud