Eerstvolgende diensten

 

Regels kerkdiensten i.v.m. corona

Iedereen die dat wil kan de dienst bijwonen. Dit geldt ook degenen die om wat voor reden dan ook 1,5 meter afstand willen of moeten houden. Voor hen zullen enkele banken beschikbaar zijn. We respecteren elkaars keus en nemen elkaar niet de maat. We willen SAMEN vieren. Voorlopig gebruiken we nog steeds alleen de oostelijke ingang en blijven we onze handen desinfecteren. Ook houden we onze jas aan. Er moet namelijk geventileerd worden, waardoor het in de kerk kouder is dan gewoonlijk. Als we plaatsnemen, is een ieder vrij om te gaan zitten waar men dat wil. Wij vragen wel om passende afstand te houden van medekerkgangers. Uiteraard zijn de diensten nog steeds te volgen via de kerkomroep.


 

Zondag 26 september

Ochtenddienst

Boomhofkerk
Aanvang: 10.00 uur
Voorganger: Ds. A.B. Broekman
Organist: Harold Gossen
Heilig avondmaal

Inhoud
 

Orde van dienst
 


 

Collecte: Kerk in Actie - Noodhulp na aardbevind in Haïti
Zie de website van Kerk in Actie voor meer informatie.

QRCode.png

 

Geven voor mensen zonder de Boomhofkerk app

Voor een eenmalige gift aan de collectes van deze week,
scan de QR-code hiernaast of klik op deze link. U betaalt met iDeal.

De transactiekosten zijn 35 cent per keer.


 

Avonddienst

Boomhofkerk
Aanvang: 19:00 uur
Voorganger: Ds. A.B. Broekman
Organist: Margriet Nijenhuis
Heilig Avondmaal

Inhoud

 

 

 

Orde van dienst

 

 


 

 

Collecte

Geven van contant geld of collectemunten kan nog steeds na de dienst, in de bakjes die klaarstaan bij de uitgang. Wilt u op een andere manier iets geven, dan kan dit digitaal via de Boomhofkerk app of de QR-code/link hierboven.


 

Problemen met de kerkomroep?


Geregeld komt ons ter ore dat niet iedereen alles van de dienst kan zien en horen. Men ontvangt bijvoorbeeld wel geluid, maar geen beeld. Daarom de volgende tips. Kijk de dienst later dan 10.00 uur. Dan is het minder druk op het internet waardoor er minder storingen zijn. U kunt de dienst ook, als hij al voorbij is, op uw eigen computer downloaden en vervolgens bekijken. Ook dan zijn er minder storingen.